Metode de plata

Echipa Aissya (www.aissya.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem RAMBURS

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor prin partenerii nostri care ofera servicii de curierat, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Va rugam achitati contravaloarea mentionata pe factura.

TRANSFER bancar (ordin de plata)

Alegand aceasta modalitate de plata d-voastra puteti efectua un transfer bancar intr-un mod confortabil utilizand aplicatia de Internet/ On-line Banking pusa la dispozitie de catre banca d-voastra.

Dupa transmiterea comenzii d-voastra veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face in momentul confirmarii platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata prin e-mail catre office@aissya.ro

Nume firma: SC Meme Concept SRL-D  
Cod unic de inregistrare (CUI): 32128823
Nr. reg. Com/ Aut. Regl: J40/10145/12.08.2013
Cont bancar (IBAN) : RO69 INGB 0000 9999 0414 7389 

Banca: ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti
COD BIC(SWIFT): INGBROBU

Plata prin CARD ( in  curs de implemetare):

Plata online prin www.PlatiOnline.ro

 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit. Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).Tranzactia va aparea pe extrasul dvs. cu denumirea "OnlinePay".

Folosind sistemele "Verified By Visa" şi/sau "MasterCard SecureCode", deţinătorul de card are posibilitatea de a-şi defini o parolă personală care îi va confirma identitatea şi proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON.


Va dorim o experienta minunata impreuna cu Aissya, la cumparaturi!

Ramaneti plini de viata!