Politica de confidentialitate

Aissya, legal inregistrata ca SC MEME Concept SRL-D se angajeaza sa respecte intru totul prevederile legale in vigoare referitoare la prelucrarea de date cu caracter personal.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC MEME Concept SRL-D are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.aissya.ro.

Site-ul www.aissya.ro este operat de societatea SC MEME Concept SRL-D, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/10145/2013. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati din magazinul online aissya.ro vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.  

Prin completarea formularului de inregistrare pe www.aissya.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.aissya.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.aissya.ro si a tertilor cu care SC MEME Concept SRL-D are relatii de natura comerciala.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului inregistrat pe www.aissya.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SC MEME Concept SRL-D nu va solicita si nu va stoca nici un detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/200, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@aissya.ro

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@aissya.ro.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Va dorim cumparaturi placute si va asiguram ca ramanem alaturi de d-voastra pentru a va crea o experienta deosebita !

Fiti plini de viata cu Aissya!