Cine este AISSYA ?

Aissya este un alt fel de a fi: suntem o echipa dinamica, plina de viata si preocupata de a va oferi si mai multa frumusete in orice clipa !

Noi, echipa Aissya, suntem mereu in cautare de acel element de noutate si distictie care sa (va) ofere experiente deosebite si emotii speciale.

Colectiile noastre sunt vii

* au o dinamica continua, nu veti regasi permanet aceleasi modele pentru ne dorim sa aducem, special pentru d-voastra, elemente de bijuterie din serii de productie mica.

Valorile care ne definesc personalitatea sunt: simplitate, naturalete, dedicare, respect, diversitate, incredere, creativitate si atentie deosebita pentru detalii.

Viziunea noastra este ca Aissya sa devina cea mai frumoasa si variata colectie de bratari si bijuterii care sa sublinieze frumusetea naturala si gratia feminina, intr-un mod aparte. Ne dorim ca Aissya sa fie acea picatura de stralucire si stil care accentueaza discret personalitatea feminina.

Cum vrem sa facem asta?

Ca sa ne atingem viziunea am definit cateva directii cheie pe care le urmarim permanent:

-          Cautam cu grija peste tot in lume  bijuterii deosebite pentru a le aduce aproape de d-voastra

-          Punem un deosebit accent pe calitatea lucraturii si a materialeleor

-          Respectam varietatea culturala si punem in valoare, prin bijuterii, diferitele traditii ale tarilor

-          Ne orientam in special catre produse handmade si de serie mica, pentru a fi cat mai deosebite

-          Ascultam cu atentie si deschidere opiile si ideile d-voastra care ne ajuta sa modelam permanet conceptul Aissya.

Suntem importatori unici in Romania ai diferitelor colectii de bratari din zone mai aparte ale lumii, pe care le reunim, pentru d-voasta, sub numele Aissya.

Suntem mereu dornici sa va auzim opinia si sugestiile d-voastra, pe care le consideram foarte valoroase, si le asteptam la office@aissya.ro.

Pentru potentialii parteneri de afaceri va spunem doar ca suntem la fel de deschisi de a primi propuneri si de a initia discutii pentru a gasi si inventa noi variante de a incanta si mai mult oamenii care cauta frumusete. In cazul in care va ganditi in aceasta directie, va asteptam cu un mesaj la vanzari@aissya.ro.

Pentru mai multe detalii vizitati si rubrica noastra de Contact.

Intotdeauna oferim frumusete, cu placere, cu emotie, special pentru dorintele d-voastra!

Fiti plini de viata cu Aissya !