Ambalare deosebita CADOU !

Fiecare bijuterie Aissya va fi ambalata cu grija, GRATUIT, in punga tip cadou de cea mai buna calitate si accesorizata intr-un mod aparte, cu optiune de personalizare, gata de a fi oferita in dar.

Din grija pentru d-voastra si pentru domnisoarele si doamnele pentru care Aissya le va sublinia in mod delicat frumusetea naturala, bijuteriile pe care le comandati beneficiaza de un ambalaj cu stil si eleganta, cautat cu acceasi grija pentru detalii.

In mod special, orice bijuterie in valoare de peste 99RON va fi ambalata individual in cutie tip cadou, in mod gratuit, pentru ca efectul sa fie unul desoebit. Modele de cutie sunt similare celor de mai jos sau celor prezentate in sectiunea Accesorii. 

Daca valoarea totala a cumparaturilor d-voastra Aissya depasesc suma de 199RON si valoarea individuala a fiecarui produs este sub 99RON noi tot va facem o surpriza: veti primi cadou din partea noastra o cutie tip cadou delicata si deosebita si transportul gratuit  pentru bijuteriile d-voastra (pentru toate zonele din Bucuresti si din tara cuprinse in ariile standard de acoperire ale colaboratorilor nostri in livrari.)

Pentru a va bucura pentru cat mai mult timp de bijuteriile d-voastra Aissya, fiecare piesa este ambala individual, la cele mai inalte standarde de calitate, de catre echipa noastra specializata, pentru a va oferi o experienta si emotie unice si pentru a ajunge in siguranta la d-voastra.

Atunci cand aveti propria colectie de bijuterii Aissya va invitam sa vizitati si sectiunea Accesorii unde puteti regasi elemente de pastrare si intertinere deosebite. In acceasi sectiune va este prezentata o varietate mai ampla de cutii cadou, dintre care o puteti alege in mod expres pe cea care va reprezinta dorinta in cel mai bun mod.

In cazul in care doriti o ambalare speciala va stam la dispozitie si va asiguram ca vom cauta impreuna  cele mai bune variante pentru d-voastra (hartie lucrata manual, hartie de orez sau de matase, etc). In acest caz vor putea aparea costuri specifice. Pentru detalii va invitam sa ne contactati telefonic sau utilizand celelalte date din sectiunea Contact.

Indiferent de valoarea comenzii d-voastra va asiguram un ambalaj de exceptie.

Important !

Fiecare bijuterie Aissya vine insotita de un Certificat. Retineti ca acesta poate fi personalizat cu numele domnisoarei/ doamnei care va primi bijuteria. In caz contrar el va ramane cu o formulare generica. Va rugam completati aceste date corespunzator cu dorinta d-voastra in formularea comenzii.

Speram sa va bucurati cat mai mult de experienta bijuteriilor Aissya!

Fiti plini de viata cu Aissya !

Modele de cutii de cadou (spre exemplificare):

cutie inima         cutie patrata 1         cutie patrata 2