Modalitati de livrare

Pentru comenzile in care valoarea produselor achizitionate depaseste suma de 199RON va oferim transportul bijuteriilor d-voastra in mod gratuit si sustinut integral de catre Aissya, pentru toate zonele din Bucuresti si din tara, cuprinse in ariile standard de acoperire ale colaboratorilor nostri in livrari. Pentru alte zone va asiguram ca vom gasi o modalitate de a onora comanda d-voastra, cu posibilitatea existentei unei taxe.

Va rugam retineti ca asiguram un termen de livrare de 24 de ore, in mod exceptional putand exista intarzieri. Totusi acesta interval poate diferi in functie de ora si ziua plasarii comenzii si adresa de livrare. Pentru comenzile plasate in w/e termenul de livrare poate ajunge la cca 72 de ore, durata similara cu localitatile necuprinse in listele standard de acoperire, dintre toate variantele de cuierat oferite.

Pentru comenzile d-voastra Aissya de pana la 199RON sau cele care au ca destinatie o localitate in afara zonelor standard de acoperire, indiferent de modalitatea de livrare aleasa, va punem la dispozitie mai multe variante:

1. Aissya - Livrare Directa

* posibilitate oferita doar pentru clientii din BUCURESTI si Ilfov: costul expeditiei 12 RON. Termenul mediu de livrare este de 24 de ore la adresa indicata de d-voastra, oferirea coletului fiind facuta de catre un membru al echipei Aissya.

GRATUIT: comenzi peste 199 RON. 

2. Bookurier 

bookurier

* servicii de curierat cu acoperire nationala, in mod expres pentru Bucuresti este asigurata o durata medie de livrare de 24 de ore si cca 48 de ore pentru tara. Costurile de transport sunt:

 • Bucuresti12 RON
 • Localitati din tara: 24 RON 
 • GRATUIT: comenzi peste 199 RON

 3. Urgent Curier      

urgent curier

* ofera servicii de curierat in 24 de ore indiferent de localitatea de livrare (pentru zonele standard cuprinse in aria de acoperire). Pentru localitatile cuprinse in zonele standard de acoperire costurile de transport sunt:

 • Bucuresti : 18 RON
 • Localitati din tara: 22 RON
 • GRATUIT : comenzi peste 199 RON

Exista posibilitate de livrare sambata in prima parte a zilei, cu mentiunea expresa a acestui fapt si plasarea comenzii in timp util de catre d-voastra.

4. Cargus 

cargus curier

*servicii de curierat rapid pentru orice zona din tara in 24 de ore functie de ora plasarii comenzii.Tarifele in acest caz sunt de:

 • Bucuresti: 18 RON
 • Localitati din tara: 22 RON
 • GRATUIT: comenzi peste 199 RON

Exista posibilitate de livrare sambata in prima parte a zilei, cu mentiunea expresa a acestui fapt si plasarea comenzii in timp util de catre d-voastra.

Pentru alte localitati de destinatie, in afara celor cuprinse in zonele de acoperire standard / posibilitatile totale de livrare ale partenerilor nostri pe serviciile de transport, va asiguram ca vom gasi impreuna o solutie cat mai convenabila pentru d-voastra, in acest caz putand exista costuri aditionale. In aceste cazuri este important sa ne contactati folosind una dintre variantele mentionate la sectiunea contact pentru a va putea oferi toate detaliile.

Pentru situatiile urgente va rugam sa ne contactati si va asiguram ca vom gasi o solutie pentru d-voastra, putand exista in acest caz eventuale costuri de transport aditionale.

Important!

 • la ridicarea coletului nu se va achita o valoare mai mare decat cea specificata pe acesta indiferent de tipul de transport ales.
 • la ridicarea coletului este obligatorie verificarea integritatii acestuia, cutia nu trebuie sa prezinte crapaturi sau deformari evidente care ar putea periclita starea produselor.
 • nemultumirile, eventualele defecte ale produselor sau aspecte legate de comportamentul personalului firmei de curierat pot fi comunicate pe adresa de e-mail office@aissya.ro sau apeland unul dintre numerele de telefon puse la dispozitie in sectiunea Contact.
Pentru livrarile in strainatate va oferim posibilitatea de transport prin DHL sau UPS, cu termene de livrare incepand de la 2 zile si costuri de la 15 EUR, in functie de destinatie, colet, etc. Pentru o cotatie precisa asteptam detalii specifice din partea d-voastra. Echipa Aissya va garanteaza expedierea imediata a coletului, dupa efectuarea platii d-voastra in avans, insa nu poate garanta termenul de livrare oferit de partenerii nostri pe servicii de curierat.

 

Asteptam cu nerabdare sa va indeplinim dorinta de frumusete!

Fiti plini de viata cu Aissya!