Conditii de garantie

Drepturile d-voastra ca si consumator va sunt respectate de catre echipa Aissya in conformitate cu prevederile legale in vigoare, O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA  nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest Cerificat de Garantie.

INFORMATII UTILE

Bijuteriile Aissya sunt realizate din combinatii de materiale diverse (metal: cupru, zinc, alama; materiale textile fine si/sau materiale plastice, tip sticla/cristal, etc).

Placarea bijuteriilor din metal comun cu aur: se face prin acoperirea unui  metal de bază nepretios,  fara continut de nichel si plumb, cu un strat fin de aur de 18K.

Pentru a proteja cat mai bine si a prelungi durata de viata a bijuteriilor d-voastra Aissya, este necesar sa urmati recomandarile de mai jos:

  1. Feriti bijuteriile de lovituri, deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile, etc.
  2. Evitati contactul bijuteriilor cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita dezlipirea pietrelor (elemente tip cristale Swarovski, pietre, strasuri, perle), si deteriorarea stratulului de metal de la suprafata.
  3. Bijuteriile aurite isi pierd depunerea de metal pretios, daca intra in contact cu sprayurile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic. Materialele de natura organica: cristale, pietre semipretioase, perle, coral, scoici, sidef sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice.
  4. Nu purtati bijuteriile in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile sau ranirile.
  5. Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta, pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.
  6. Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora  va recomandam sa utilizati un material textil moale, special pentru curatarea acestora si in nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice. NU frecati! De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in  vecinatatea bijuteriilor.
  7. Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.
  8. Nu pastrati bijuteriile in aer liber intr-un mediu umed, in cutii de carton, pungi de hartie sau de lemn - lemnul, stejarul in special, contine un acid care ii grabeste ingalbenirea, ci doar in saculeti de bumbac, individual, la loc uscat.

In cazul in care deteriorarea produselor se produce ca efect al unor defecte din fabricatie va asiguram reconditionarea/inlocuirea bijuteriilor in mod gratuit, in termen de 6 LUNI de la data la care ati intrat in posesia produsului, de catre furnizor, numai daca au fost respectate punctele mentionate mai sus.

Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputate consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen rezonabil stabilit prin reglementari.

Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului.

Aceasta garantie nu include deterioarea provocata bijuteriei din nerespectarea recomandarilor de la pct. 1 - 8, accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera. De asemenea, nu se ofera garantie in cazul persoanelor alergice la metalul comun sau cu alte afectiuni ale pielii.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.

In cazul  inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta sau se va restitui contravaloarea sumei de bani.

IMPORTANT: Pentru a beneficia de garantia produsului, pastrati documentele insotitoare ale acestuia, respectiv Factura Fiscala si Certificatul Aissya.

NU se acorda garantie in situatia in care produsele sunt trimise inapoi fara aceste doua documente.

In speranta ca experienta d-voastra cu Aissya va fi una de exceptie, va asiguram de intregul nostru sprijin pentru ca d-voastra si/sau destinatarul cadoului d-voastra sa va bucurati cat mai mult timp de frumusetea bijuteriilor cumparate.

Fiti plini de viata cu Aissya !